GTA The Trilogy: The Definitive Edition Geliyor, İşte Çıkış Tarihi

GTA The Trilogy: The Definitive Edition Geliyor, İşte Çıkış Tarihi


Başta Grand Theft Auto olmak üzere Max Payne, L.A. Noire ve Red Dead Redemption gibi büyük oyunların yapımcısı olan Rockstar Games, son dönemde 'GTA 6' hakkında çok soru almaya başlamıştı. ABD'li firma GTA 6 konusunda sessiz kalmaya devam etse de GTA serisinin oldukça sevilen 3 nostaljik oyununu ‘güncelleyeceğini’ açıkladı.


GTA The Trilogy Rockstar Games tarafından duyuruldu. Grand Theft Auto’nun 20. Yılına özel olarak çıkaracağı remastered oyununu açıklayan Rockstar Games, GTA hayranlarını heyecanlandırdı. Uzun bir süredir GTA 6 için heyecanlı bir bekleyiş içerisinde olan oyuncular, Rockstar Games’den gelen haber ile sevindi.


GTA serisinin ‘efsane’ olarak tanımlanan San Andreas, Vice City ve III oyunları günümüz teknolojijeriyle pek uyumlu değil. Bu sıkıntıdan dolayı Rockstar Games, Grand Theft Auto The Trilogy’nin modern bilgisayarlar ve konsollara uygun hale getireceğini ve hem grafiksel hem de oynanış anlamında geliştirmeler yapacağını açıkladı. Ayrıca bu güncellenmiş üçlemenin çıkışına hazırlık yapmak için önümüzdeki haftalarda 3 oyunun da eski sürümlerinin dijital marketlerden kaldırılacağı da belirtildi.



Grand Theft Auto The Trilogy: The Definitive Edition’ın bu yılın ilerleyen aylarında PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch ve bilgisayarlara geleceğini duyuran Rockstar, üçlemenin 2022 başında iOS ve Android platformlarına da geleceğini müjdeledi.


İşte Grand Theft Auto The Trilogy: The Definitive Edition’ın ilk fragmanı;


Yorumlar

Daha yeni Daha eski