Avatar 2'Nin Vizyon Tarihi Kesinleşti

Avatar 2'Nin Vizyon Tarihi Kesinleşti

 Avatar'ın devam filmi olan Avatar 2'nin yönetmenliğini ve yazarlığını yapan James Cameron, ikinci ve üçüncü filmler hakkında açıklamalarda bulundu. 



Merakla beklenen ve vizyon tarihi birçok kez ertelenen Avatar 2'nin vizyon tarihi kesinleşti. James Cameron, Avatar 2 filminin çekimlerinin bittiğini 2022 yılının Aralık ayında vizyona gireceğini açıkladı. Cameron, pandemi döneminde herkes gibi kendilerinin de etkilendiği ve oldukça zorlandıklarını da belirtti.  Cameron, “Maalesef pandemi sürecinden dolayı filmin çekimlerinde 4,5 ay kaybettik. Ancak filmin çekimlerini tamamen bitirdik ve süreçten dolayı vizyon tarihi için 2022 yılının Aralık ayını uygun gördük. Ancak bu bizim için işlerin sonu değil. Zira Avatar 2 ile işimiz tamamen biter bitmez Avatar 3’ün çekimlerine devam edeceğiz.” dedi. 

Avatar 2 ile aynı anda çekimleri başlayan Avatar 3 hakkında da konuşan Cameron, “Avatar 3’ün çekimleri hala devam ediyor ancak %95’inin bittiğini söyleyebilirim. Yeni Zelanda’daki aksiyon sahnelerinin çekimlerini bitirdiğimiz zaman Avatar 3’ün de çekimleri tamamlanacak.” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Daha yeni Daha eski