iPhone 12 Pro Ucuz(!) Fiyatıyla Vatan Bilgisayarda Göründü !

iPhone 12 Pro Ucuz(!) Fiyatıyla Vatan Bilgisayarda Göründü !

 Apple geçtiğimiz günlerde iPhone 12 ailesini tanıtmıştı hatırlayacağınız üzere. Türkiye pazarına giriş fiyatları belli olmayan telefonların Vatan Bilgisayar'da fiyatıyla birlikte ön siparişe açılması dikkat çekti.



iPhone 12 Pro Fiyatı

Geçtiğimiz gün Türkiye fiyatı açıklanmadan tanıtılan iPhone 12 ailesi Vatan Bilgisayarda ön siparişe açıldı. Açılan ön sipariş sayfasına girenler iki tane şoku birden yaşadı. Yaşanan ilk şok iPhone 12 Pro modelinin fiyat fazlalığı yüzünden oluşurken diğer şokun sebebi ise bu fiyata rağmen anında tükenmiş olan stoklardı.


Vatan Bilgisayar’da 23.600 TL fiyat etiketiyle ön siparişe açılan ve çok kısa sürede stokları tükenen iPhone 12 Pro internette oldukça ses getirdi diyebiliriz. Durum üzerine ekşisözlük üzerinden de entryler açıldı.


Apple’ın iPhone 12 Pro Max’in ardından çıkardığı en pahalı telefonu olan iPhone 12 Pro, ülkemiz sınırları dışında 999 dolar gibi bir fiyattan satılıyor. Bu fiyatın üzerine vergiler eklendiğinde ise karşımıza 13.600 TL civarı bir fiyat çıkıyor. Bu fiyatlar belki 15.000 TL seviyesine ulaşabilir.

Yorumlar

Daha yeni Daha eski