Konami E-spor Okulu Açtı

Konami E-spor Okulu Açtı

 Konami, Japonya merkezli bir video oyunu ve eğlence şirketidir. E-spora olan ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor. Artan bu yoğun ilgi sayesinde e-spor meslek olarak görülmeye bile başlandı. E-spor turnuvalarında milyon dolarları aşan ödülleri görünce durumun böyle olması pekte şaşırtıcı olmamalı. Konami'de büyüyen bu sektöre e-sporcu yetiştirmek amacıyla e-spor okulu açtı.



Elektronik spor, sanal ortamda genellikle video oyunu ile yapılan müsabakalara verilen isimdir. Oyunlar, genellikle bir ödül karşılığında profesyonel oyuncular tarafından profesyonel organizasyonlar ile düzenlendiğinde bu ismi alır.  Konami e-spor okulunda Dota ve Fortnite gibi e-spor oyunları için uygulamalı eğitimler veriyor. Öğrenciler sadece oyun oynamakla kalmıyor İngilizce öğreniyor, kendi içeriklerini ve oyun etkinliklerini nasıl oluşturacakları hakkında eğitimler alıyor. Öğrencinin isteğine göre dersler yarı zamanlı veya haftada 5 gün olacak şekilde kayıt yaptırabiliyor. 

Okul ücretlerine gelecek olursak haftada iki kez yalnızca koçluk için 41.800 yen (396 dolar / 3035 TL), haftada dört kez iş semineri içinse 79.200 yen (750 dolar / 5748 TL) gibi bir ödeme yapmak gerekiyor.

Yorumlar

Daha yeni Daha eski