Dark'tan 3. Sezon Müjdesi

Dark'tan 3. Sezon Müjdesi

Netflix'in sevilen serisi Alman yapımı Dark'ın yeni sezonuna dair ilk teaser görüntüleri youtube üzerinden yayınlandı. Heyecanla beklenen 3. sezon önümüzdeki ay seyircilerle buluşacak.


Netflix'in popüler bilim kurgu serisi Dark yeni sezonuyla çok yakında geri dönüyor. Dizinin merakla beklenen üçüncü sezonundan bugün ilk teaser yayınlandı ve resmi çıkış tarihi de nihayet duyuruldu. 27 Haziran'da yayınlanacak olan sezonun kısa fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yayınlanan bu kısa fragmandan pek bir şey çıkaramasak da. "Son döngü başlıyor" ifadesine dikkat çekilmiş ancak elbette bunun ne anlama geldiğini şu anda tam olarak kestiremiyoruz. Dark'ın ilk iki sezonu bildiğiniz gibi beyin yakan yapısıyla oldukça ilgimizi çekmeyi başarmıştı. Yeni sezon da yine benzer bir seyir zevki sunacak gibi görünüyor.

Alman yapımı bir bilim kurgu dizisi olan Dark, anadili İngilizce olmayan bölgelerde şu anda Netflix'in en çok izlenen dizilerinden birisi. Ülkemizde de büyük bir popülerliğe sahip olan dizinin yeni sezonu heyecanla bekleniyor.

Dark'ın 3. sezonu 27 Haziran'da Netflix'te dünyayla buluşacak.

Yorumlar

Daha yeni Daha eski