Acun Ilıcalı'nın Üzerinde Çalıştığı Dijital Platformda Yer Alacak İsimler Netleşmeye Başladı

Acun Ilıcalı'nın Üzerinde Çalıştığı Dijital Platformda Yer Alacak İsimler Netleşmeye Başladı

 Acun Ilıcalı'nın Türkiye'deki izleyicilere yönelik bir dijital platform kurmak üzere çalıştığını geçtiğimiz aylarda duymuştuk. Platformda yer alacak isimler netleşmeye başladı.



Acun Ilıcalı,  Türk televizyoncu, girişimci, uluslararası yapımcı ve iş insanı. Acun Ilıcalı TV8'i satın aldıktan sonra düzenlediği prodüksiyonlarla büyük bir ivme kazanarak Türkiye'nin en çok izlenen TV kanalları arasına girdi. TV8'den sonra 2016 yılında TV8,5 adlı eğlence ve spor kanalını da hayata geçirdi ve kısa sürede kanalı ülkenin en çok izlenen tematik kanalları arasına taşıdı. Acun Ilıcalı şimdi de Türk izleyicilere yönelik dijital bir platform üzerinde çalışıyor. Ortaya çıkan iddialara göre çıkacak olan platform TV8’in dijital versiyonu gibi olacak.

Acun Ilıcalı'nın Üzerinde Çalıştığı Dijital Platformda Yer Alacak İsimler Netleşmeye Başladı: Enes Batur, Cemal Can Canseven , Aleyna Tilki, Nisa Bölükbaşı, Barış Murat Yağcı... 

Acun Ilıcalı'nın üzerinde çalıştığı platformda orijinal film, dizi, belgesel ve programların yanında özel filmler de olacak. Hatta Acun Ilıcalı Cem Yılmaz'a söz konusu platform için özel bir film çekmesi için teklif götürdü. Platformda olacak ünlü isimlerde netleşmeye başladı. Bu isimlerden ilki Enes Batur. Enes Batur'un dijital platform için Ilıcalı ile anlaşmaya vardığı söyleniyor. Çıkan haberlere göre Enes Batur haricinde Survivor ile adını duyuran Cemal Can Canseven , Aleyna Tilki ile aynı projede yer alacak. Survivor yarışmacıları Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı ’nın da Acun Medya ile anlaşmaya vardığı söyleniyor.


1 Yorumlar

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski